news_thumbnail

DETALII OFERTA

Interesat de programul Rabla?

AFLA DETALII

Bucură-te de tehnologiile hybrid care asigură siguranță, confort și un mod mai prietenos cu mediul de a călători. Profită de ofertele Suzuki prin programul Rabla și ia-ți modelul hybrid care ți se potrivește.

 

Poate că îți dorești o mașină citadină cu care sa te remarci în mediul urban și optezi pentru unul dintre modelele Ignis Hybrid sau Swift Hybrid.

 

Sau optezi pentru Vitara Cool Hybrid și beneficiezi de cel mai sigur model japonez din clasa lui, în versiunea de bază, conform Jato Dynamics*.

Ori vrei să iți depășești limitele alături de un S-Cross Mild Hybrid 48V

 

Sau iți place te bucuri alături de familia ta, de elegantă, confortul și spațiul generos oferit de SWACE Full Hybrid.

 

Ori, poate, îți dorești să treci înaintea tuturor cu sistemul plug-in hybrid al lui ACROSS.

 

Indiferent de alegere, la Suzuki avem un hybrid potrivit tuturor!

Toate modele Suzuki sunt acum eligibile prin programul Rabla 2021.

*Conform studiului efectuat la data de 24.02.2021 de către Jato Dynamics, lider global în cercetarea auto. Oferta esta valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Oferta Rabla este aplicabilă prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sub rezerva îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN și a acceptării dealerilor autorizați Suzuki că producători validați în program. Oferta presupune aplicarea primei de casare și a ecobonusului/ecobonusurilor calculate în Euro (1 € = 4.919 lei) și nu include echipamente, accesorii sau dotări opționale. Mașinile din imagini sunt cu titlu de prezentare. Detalii în rețeaua Suzuki.

SOLICITA OFERTA

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie validate telefonic de către un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către distribuitorul Suzuki Romania selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate, prin următoarele canale (datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate a datelor, disponibilă aici ):
Telefon
E-mail
Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții
Despre programul Rabla 2021
DETALII DESPRE PROGRAMUL RABLA 2021
CONDITII DE CASARE A UNEI MASINI
PASI PENTRU ACHIZITIONAREA UNEI MASINI PRIN PROGRAMUL RABLA 2021

Prin Programul RABLA, Guvernul susține înnoirea parcului auto din România, prin acordarea unei prime de casare pentru mașinile care îndeplinesc anumite condiții; programul RABLA este compus din RABLA Clasic și RABLA Plus.

 

Oferte destinate persoanelor fizice, supuse unor termene și condiții, fără valoare contractuală, valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA / RABLA PLUS 2021. Oferte prin PSIPAN, derulate de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțate din Fondul pentru mediu, aplicabile de la momentul la care înscrierile pentru persoanele fizice vor fi disponibile în PSIPAN.

 

Programul RABLA Clasic – pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In

 

Programul RABLA are la bază acordarea unei tichet în valoare de 7.500 lei pentru o mașină veche casată, utilizabil doar pentru achiziția unei mașini noi cu noxe emise de maximum 165g CO2/km în regim WLTP. Pentru achiziția unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. În plus față de suma de 7.500 lei, participantul în Programul Rabla Clasic 2021 poate beneficia suplimentar de alte ecobonusuri, în cazul în care mașina pe care dorește să o achiziționeze îndeplinește condițiile de mai jos. Astfel, se oferă:

 

  • un eco-bonus de 1.500 lei (suplimentar față de prima de casare), pentru cumpărarea unei mașini al cărei motor generează emisii de CO2 mai mici sau egale cu 124g CO2/km în regim WLTP

  • un eco-bonus de 3.000 lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid (fără Plug-In)

Programul RABLA Plus – pentru vehicule 100% electrice sau hibrid cu tehnologia Plug-in

 

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică sau hibrid Plug-in, Programul RABLA Plus oferă două tipuri de tichete:

  • un eco-tichet de 20.000 de lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid Plug-in cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 50g/km în regim WLTP

  • un eco-tichet de 45.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice

Programele RABLA Clasic și RABLA Plus pot fi accesate împreună.

CASARE ÎN CENTRU AUTORIZAT

Casarea trebuie făcută după începerea Programului Rabla, doar în rețeaua de centre Remat autorizate.

 

VECHIME MAI MARE DE 8 ANI

Pentru ca o mașină să fie eligibilă în Programul Rabla trebuie să aibă o vechime minimă de 8 ani.

 

SĂ FIE INTEGRALĂ

Mașina casată trebuie să fie completă (caroserie, motor, roți, etc.)

1. Înscrierea în Programul Rabla

 

Pentru a te înscrie în Programul Rabla trebuie să iei legătura cu dealerul tău Suzuki, înscrierea fiind făcută de către acesta, în mod electronic, direct în aplicația PSIPAN. Pentru această operațiune vor fi necesare datele beneficiarului (persoana care achiziționează autovehiculul), datele proprietarului de rablă (în cazul în care sunt persoane diferite) și datele referitoare la vehiculul ce urmează a fi casat.

 

2. Documentele necesare pentru înscrierea în Programul Rabla 2021

Pentru înscrierea în Programul Rabla este necesar să prezinți următoarele documente:

 

  • actul de identitate, original și copie, atât pentru beneficiar cât și pentru proprietarul rablei;

  • certificatul de înmatriculare al mașinii vechi în copie legalizată;

  • cartea de identitate a rablei în copie legalizată;

  • certificate de atestare fiscală emise de către direcțiile de taxe și impozite locale din cadrul primăriilor de pe raza unde domiciliază atât proprietarul rablei cât și cumpărătorul noului autovehicul, rezultând faptul că nu au datorii. Pe certificatul fiscal al proprietarului trebuie specificat că are în proprietate rabla ce urmează a fi casată.

3. Casarea mașinii vechi

 

După ce dealerul tău Suzuki confirmă validarea în aplicația PSIPAN, proprietarul mașinii uzate trebuie să se prezinte la un centru autorizat Remat cu mașina pentru casare (lista centrelor autorizate poate fi găsită aici). În urma procesului de casare se va obține certificatul de distrugere a autovehiculului vechi.

 

4. Radierea din circulație a mașinii casate

 

După casare, proprietarul are obligația să radieze vehiculul vechi la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

 

5. Prezentarea dovezii de radiere

 

În termen de maximum 30 de zile de la confirmarea de catre aplicația PSIPAN a datelor de la primul pas, proprietarul automobilului casat trebuie să prezinte la dealerul Suzuki ales certificatele de distrugere și dovada radierii mașinii vechi.

 

6. Finalizarea procesului și achiziția mașinii noi

 

După ce au fost urmați toți pașii de mai sus, dealerul tău Suzuki va putea elibera factura de achiziție a autoturismului nou, ținând cont de bonificațiile oferite în Programul Rabla 2021.